Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Agroturystyka -apartamenty Wisła Czarne

Adres obiektu Jelenia 10a, 43-460 Wisła
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 11

 
 

Ewa i Rafał
Dodano: 2017-07-09
Pobyt od: 2017-06-30 do 2017-07-08 IP: xx.254.129.89
 
 
    

Wszystko super - jak co roku :) Polecam szczególnie jesli w rodzinie sa dzieci :)


 
 

Darek
Dodano: 2016-01-20
Pobyt od: 2015-09-05 do 2015-09-19 IP: xx.175.70.18
 
 
    

Byliśmy tam już kilka razy i za każdym razem jest równie fantastycznie:) Gospodarze są przemili:) Pokoje duże, przestronne, w kuchni można przygotować sobie posiłek zupełnie jak w domu:) Szczerze polecam każdemu kto ceni sobie spokój i naprawdę chce dobrze wypocząć. Ja wybieram się w czerwcu:)


 
Grzegorz,Beata i Kamil
Dodano: 2011-01-30
Pobyt od: 2011-01-23 do 2011-01-23
 

Wspaniałe warunki , pokoje czyste i pachnące , Gospodarze to przemili ludzie!!!! Jesteśmy bardzo zadowoleni i szczerze polecamy to miejsce !!!!!! Serdecznie pozdrawiamy i dziękujemy :)


 
Grzegorz,Beata i Kamil
Dodano: 2011-01-30
Pobyt od: 2011-01-23 do 2011-01-29
 

Wspaniałe warunki , pokoje czyste i pachnące , Gospodarze to przemili ludzie!!!! Jesteśmy bardzo zadowoleni i szczerze polecamy to miejsce !!!!!! Serdecznie pozdrawiamy i dziękujemy :)


 
DC BL
Dodano: 2009-09-03
 

Jesteśmy drugi raz i na pewno nie ostatni, bardzo dobre warunki mieszkaniowe, jest wszystko, co potrzeba. Gospodarze są niesamowicie mili. Gorąco polecamy!


 
Anetta
Dodano: 2009-08-11
 

Byłam raz i mam nadzieję na powtórkę .Gospodarze to bardzo mili ludzie. Miejsce idealne na odpoczynek .Cisza i spokój daje ukojenie jakiego do tej pory chyba jeszcze nigdzie nie zaznałam.


 
Edyta Mitka
Dodano: 2008-08-11
 

Wczoraj wróciliśmy do domku:( u Pani Dorotki byliśmy pierwszy raz ale na pewno nie ostatni:)))Warunki mieszkaniowe super,wszystko zgodnie z opisem na stronie,cicho,spokojnie,duży ogród z urządzonym placykiem do zabaw dla dzieci.Na pewno dobre miejsce dla rodzin z małymi dziećmi.Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy wszystkim zainteresowanym!!!Pozdrawiamy całą rodzinkę:)


 
Agnieszka Burliga
Dodano: 2008-08-08
 

Właśnie jesteśmy " u Dodzi" drugi rok z rzędu bo tak nam to miejsce przypadło do gustu.Cisza, spokój idealny wypoczynek dla rodziny z dziećmi.Gospodarze to przemili ludzie. Apartament jest ładny, wygodny i dobrze wyposażony. Okolice przepiękne i malownicze. Wrócimy tu jeszcze a póki co polecamy gorąco innym .


 
anna Rąbel
Dodano: 2008-08-05
 

byłąm z rodziną po raz pierwszy w górach wybraliśmy Wisłe i zamieszkaliśmy u pani Doroty.warunki mieszkalne super, okolice prze piękne .pierwszy dzień wypad na baranią góre przez tydzięń zwiedzania okolic ostatni wieczór i poranek na Cińkowie boże jak tam pięknie .Wszystkim polecam to miejsce i bardzo mili gospodarze których serdecznie pozdrawiamy i jeszcze raz dziękujemy


 
Edyta Stępień
Dodano: 2008-07-04
 

Świetne miejsce, szczególnie dla rodzin z małymi dziećmi. Apartamenty bardzo ładnie urządzone - wszystko wygląda tak jak na zdjęciach z galerii. Jesteśmy naprawdę zadowoleni i polecamy wszystkim zainteresowanym.


Opinie 1-10 z 11

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Wisła w przewodniku

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Wisła swoją popularność zawdzięcza w dużej mierze Adamowi Małyszowi, ale okolica ma do zaoferowania dużo więcej. Czym zauroczy cię Wisła?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie